FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

TPS:n Varmanen harmitteli tasapeliä – ”Olisi ollut kaikki saumat kolmeen pinnaan”

TPS:n Varmanen harmitteli tasapeliä – ”Olisi ollut kaikki saumat kolmeen pinnaan”

Tatu Varmasella on vahva usko joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja TPS liukastelivat torstai-iltana Aila-myrskyn jälkimainingeissa 1-1-tasapelin.

Myrsky ei ollut riepotellut Lahtea ihan niin pahasti kuin länsirannikkoa, mutta olivat ne olosuhteet Lahdenkin Stadionilla varsin haastavat. Palloseura painui heti toisen jakson alussa johtoon Santeri Haaralan upealla maalilla. Lahti nousi tasapeliin noin kymmenen minuuttia ennen loppua Mikko Viitikon osumalla. TPS nousi tasapelipisteensä kanssa nyt tasapisteisiin Hakan kanssa.

- Tänään oli hankala peli ja hankalat olosuhteet, mutta se oli sitä molemmille. Olisi ollut kaikki saumat nyt myös kolmeen pinnaan, se tietysti vähän harmittaa. Koko joukkue puolusti maalin edustan hyvin, mutta täytyy katsoa vielä tuo Lahden tasoitusmaali, että mitä siinä oikein tapahtui. Meillä kaikilla on vahva usko, että meidän koko työnteko vielä palkitaan tässä sarjassa, TPS:n laitapuolustaja Tatu Varmanen vakuutti seuran sivuilla.

Lisää uutisia