FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

​Filip Valencic paluustaan Interiin TS:lle: "Nyt yritän vain nauttia ja auttaa joukkuetta"

​Filip Valencic paluustaan Interiin TS:lle: "Nyt yritän vain nauttia ja auttaa joukkuetta"

Filip Valencic on jälleen Interin väreissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter sai siirtoikkunan loppuhetkillä riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan, kun Filip Valencic purki sopimuksensa norjalaisen Stabäkin kanssa ja palasi tuttuun ympäristöön.

Paitsi Inter seurana myös päävalmentaja Jose Riveiro on slovenialaiselle entuudestaan tuttu ja sopeutumiseen menee tuskin aikaa, vaikka pelaajistossa muutoksia on sitten viime kauden tapahtunutkin.

– Muutama pelaaja on lähtenyt ja muutama uusi on tullut, joten minun pitää oppia tuntemaan heidät kentällä ja sen ulkopuolella. Se on suurin asia mihin pitää tottua, loppu tulee itsestään, Valencic kertoo Turun Sanomille.

Interin otteita Valencic on seurannut alkukaudenkin ajan.

– Tilasin Ruudun ihan sitä varten, että voin katsoa Interin pelejä. Ja olen ollut yhteydessä pelaajiin, joten tiesin kyllä mihin tulen.

Kokoonpanossa Valencic nähtäneen ensi kertaa viikonloppuna SJK:ta vastaan. Sopimus kattaa kuluvan kauden lopun, eikä mies aio vielä miettiä sen pidemmälle asioita.

- En osaa sanoa tulevaisuudestani tällä hetkellä, että mitä tapahtuu tai ei tapahdu. Nämä kolme kuukautta yritän vain nauttia jalkapallosta ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, Valencic linjaa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia