FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 15.9.2020

KuPS:n torstain eurocup-ottelu suorana Ruutu-palvelussa

KuPS:n torstain eurocup-ottelu suorana Ruutu-palvelussa

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran europelit jatkuvat torstai-iltana omalla kotikentällä. Ohjelmassa on Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelu, jossa vastustajana on slovakialainen huippujoukkue SK Slovan Bratislava.

Torstaiseen europeliin ei ole mahdollista hankkia pääsylippuja, sillä UEFA:n alaiset ottelut on määrätty pelattavaksi korona-aikana suljettujen ovien takana ilman yleisöä. Pääset kuitenkin seuraamaan jännittävää europeliä mainiosti Ruutu-palvelun kautta, joka välittää ottelun keskuskentän jalkapallostadionilta suorana lähetyksenä.

Torstaisen ottelun voittaja etenee jatkoon Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle. Torstainen kotiottelu pelataan yksiosaisena lopulliseen ratkaisuunsa saakka eli tarvittaessa taistellaan jatkoaika ja lauotaan mahdollinen rangaistuspotkukilpailu voittajan ratkaisemiseksi.

Ottelu alkaa torstaina kello 18.30.

Lisää uutisia