FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 13.9.2020

Hongan nuoret isossa roolissa - RoPS-voitosta uskoa myös tulevaan metroderbyyn

Hongan nuoret isossa roolissa - RoPS-voitosta uskoa myös tulevaan metroderbyyn

"Dunkku" antoi kehuja Hongan nuorille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka haki lauantaina lopulta selkeän voiton RoPS:sta ja jatkoi näin voittojen tiellä.

Hongan peli sujui Rovaniemen Keskuskentällä pitkälti suunnitelmien mukaan.

– Olen tyytyväinen siihen, miten pelasimme. Monet asiat joita harjoittelimme toimivat. Saimme toki avausjaksolla kaksi maalia ja se aina helpottaa pelaamista. Lisäksi voimme olla tyytyväisiä siihen, että teimme toisessa ottelussa peräkkäin kulmapotkutilanteesta maalin. Emme muuttaneet tähän otteluun mitään suurta pelaamisessamme.

- Tutkimme tottakai missä RoPS:n heikkoudet ovat ja pystyimme niihin tänään iskemään, kommentoi Duarte Tammilehto ottelun jälkeen.

Hongalta Veikkausliigadebyyttinsä tekivät ottelussa Ville Koski sekä Roope Pyyskänen. Lisäksi Niilo Saarikivi ja Robbie Azodo pelasivat uransa toiset liigaottelut. Saarikivi debytoi edellisellä kierroksella Ilvestä vastaan ja Azodo viime kauden HIFK-ottelussa.

– Näytimme, että kyllä meillä materiaali riittää, vaikka muutama tärkeä pelaaja onkin sivussa. Lisäksi omista nuorista on nyt päässyt pelaajia näyttämään Veikkausliigatasolla, ja sieltä löytyy oikein hyviä pelaajia, Tammilehto sanoo.

Hongan kausi jatkuu seuraavaksi todellisella herkkupalalla, kun vuorossa on kauden toinen Metroderby HJK:ta vastaan. FC Honka-HJK ensi viikon sunnuntaina 20.9. kello 13.00 alkaen Tapiolan urheilupuistossa. Osta lippusi ennakkoon tästä!

– HJK on tottakai aivan erilainen vastustaja kun RoPS. Mutta voimme tästä lähteä erittäin hyvällä itseluottamuksella kohti sitä ottelua, Tammilehto päättää.

Lisää uutisia