AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.36 // 9.9.2020

Interin Connor Ruane: "Tauko oli paikallaan fyysisesti ja henkisesti"

Interin Connor Ruane: "Tauko oli paikallaan fyysisesti ja henkisesti"

Connor Ruane on ladannut virtaa maajoukkuetauolla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin vasenta laitaa tällä kaudella hallinnut Ruane on pelannut tähän mennessä jokaisessa liigaottelussa.

Ruanen mukaan tämä kausi on ollut hänelle paljon helpompi kuin viime kausi, jolloin kausi oli jo hyvässä vauhdissa hänen tullessaan.

– Minulle, ja luulisin että kenelle tahansa, on vaikeampaa tulla uutena pelaajana lähellä kauden loppua, kun kaikki on uutta. Seuraan sopeutumisessa, pelirytmiin pääsemisessä ja joukkuehengen löytymisessä menee oma aikansa.

- Tällä kaudella pääsin oikeastaan alusta asti mukaan, minkä lisäksi ympäristö ja ihmiset olivat jo tuttuja minulle. Kyllä se auttoi paljon, Ruane myöntää.

Keskiviikkona Interi isännöi SJK:ta ja oman mausteensa huomiselle ottelulle antavat kuun alussa pelatut maaottelut, sillä molemmilta joukkueilta monet pelaajat ovat olleet maajoukkuekomennuksilla, osa vielä tiistai-iltana U21-maajoukkueen EM-karsinnassa.

Suurimmalle osalle pelaajista maaottelut ovat kuitenkin antaneet tilaisuuden hengähtää, mikä on Ruanen mukaan tullut tarpeeseen.

– Oikeastaan heti kauden alusta alkaen ohjelma on ollut hyvin tiivis. Sekä henkisesti että fyysisesti tauko oli varmasti paikallaan ja nyt olemme taas valmiita pelaamaan täydellä teholla, Ruane kertoo.


FC Inter - SJK Veritas Stadionilla keskiviikkona 9.9. kello 18.30.

Lisää uutisia