AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.36 // 7.9.2020

Haka-kapteeni Bushue ei ole huolissaan joukkueen tilanteesta – ”Tulokset tulevat kyllä”

Haka-kapteeni Bushue ei ole huolissaan joukkueen tilanteesta – ”Tulokset tulevat kyllä”

Jacob Bushuella on kova luotto Hakaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Hiljattain FC Hakan kanssa jatkosopimuksen tehnyt Jacob Bushue katsoo luottavaisena kohti loppukautta, vaikka alkukausi on ollut sarjanousijalta tuloksellisesti tahmea. Bushue ei ole menettänyt uskoaan joukkueeseen.

Hakalla on kasassa kahdeksan pistettä, kun pelejä on takana 11. Bushue myöntää kauden olleen tuloksellisesti pettymys, mutta uskoo parempaan loppukauteen.

- Pelit eivät ole menneet aivan toivotulla tavalla. Veikkausliiga on hyvä sarja ja virheistä rangaistaan. Mielestäni olemme menettäneet pisteitä, jotka olisimme ansainneet. Emme voi kuitenkaan surkutella niiden perään, vaan meidän on katsottava eteenpäin ja opittava virheistämme. Emme ole missään vaiheessa menettäneet uskoamme. Veikkaan, että moni muu joukkue tässä tilanteessa olisi henkisesti huonommassa tilanteessa kuin me olemme nyt, sillä joukkuehenkemme on niin vahva ja tiedämme pystyvämme voittamaan pelejä. Tulokset tulevat kyllä ja meillä kaikilla on siihen vahva usko, Bushue toteaa Hakan sivuilla.

Tilanne olisi hälyttävämpi, mikäli joukkueen pelaamisessa olisi suuria ongelmia. Hakan akilleenkantapäänä ovat olleet kuitenkin pienet virheet, joista vastustajat ovat päässeet rokottamaan.

- Olemme antaneet vastustajille välillä aika helppoja maaleja. Puolustuspelaamisemme on oltava tiiviimpää. Hyökkäyksemme on kuitenkin ollut pääosin hyvää ja meidän on pystyttävä käyttämään omat paikkamme hyväksi. Kun saamme ne pienet yksityiskohdat korjattua, niin ne voivat johtaa isoihin tuloksiin.

Bushuen haastattelu kokonaisuudessaan Hakan sivuilla.

TPS-FC Haka keskiviikkona 9.9. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

vko.03 // 18.1.2021
Lisää uutisia