AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2020

SJK:n Atakayi: "On aina kiva pelata Klubin kanssa"

SJK:n Atakayi: "On aina kiva pelata Klubin kanssa"

Serge Atakayi mielii täyttä pottia Helsingistä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa keskiviikkona HJK:n vieraskentällä. Seinäjokelaisten peli ei ole kesän aikana kulkenut aivan toivotulla tavalla ja sijoitus on tällä hetkellä vasta yhdeksäs.

Laitahyökkääjä Serge Atakayi ymmärtää täysin kannattajien pettymyksen.

- Nämä tulokset eivät ole olleet sitä mitä he haluavat, me ei olla annettu sitä heille. Eikä ne tulokset ole olleet myöskään sitä mitä me itse halutaan. Meillä on tällä hetkellä todella vaikeaa, mutta me kaikki yritetään aina tehdä meidän parhaamme. Ei meistä kukaan mene kentälle luovuttamaan. Meidän pitää taistella loppuun asti. Mutta pakko myöntää, että olen itse todella pettynyt viime peliin. En tiedä mitä siinä toisella puoliajalla tapahtui, kommentoi Atakayi SJK:n verkkosivuilla.

SJK:n edellinen ottelu päättyi 0-2 -tappioon Honkaa vastaan

– Se ei ollut helppoa itselleni, eikä meille kenellekään, kun menimme pelin jälkeen kiittämään kannattajiamme, sillä he ovat tulleet tukemaan sinne meitä. He kannustavat meitä aina. Jopa vaikeina hetkinä. Nyt he olivat todella pettyneitä. Ja mä ymmärrän heitä täysin. Olen itsekin yhtä pettynyt, Atakayi toteaa.

Atakayi ei tykkää hävitä.

- Olen semmoinen ihminen, että haluan aina voittaa. Ihan missä tahansa. Oli ne treenit, peli tai joku kilpailu. Haluan aina vain voittaa. Haluan aina, että mun joukkue voittaa. Haluan, että me mennään nyt keskiviikkona Klubia vastaan, tahdomme anteeksiannon, mennään ja voitetaan Klubi. Tuodaan kolme pistettä tai vähintään yksi piste tänne takaisin. Mä en aio ainakaan tehdä peliä helpoksi heille. Annan taatusti kaikkeni siinä pelissä, sanoo Atakayi.

– Viimeksi kun me oltiin siellä, oltiin todella lähellä ottaa SJK:n historian ensimmäinen voitto siellä. Ne tasoitti pelin yliajalla 2-2:een. Se oli hyvä peli silloin. Ja se on aina kiva pelata Klubin kanssa, muistelee Atakayi.

HJK-SJK Bolt Arenalla keskiviikkona 26.8. klo 18.30.

Lisää uutisia