AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.33 // 20.8.2020

Hongan Dongou: "Mitään paniikkia ei ole"

Hongan Dongou: "Mitään paniikkia ei ole"

Jean-Marie Dongou on Hongan sisäisen maalipörssin kärjessä neljällä maalilla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka lähtee hakemaan kauden neljättä voittoaan, kun joukkue matkaa perjantaina SJK:n vieraaksi Seinäjoelle.

Hongalle viime kierroksen Metroderby tuotti jo kauden seitsemännen tasapelin. Jean-Marie Dongou vei keltamustat avausjaksolla johtoon, mutta HJK onnistui vielä tasoittamaan ja lopulta pisteet menivät jakoon lukemin 1-1.

Honka ja SJK ovat kohdanneet jo kerran tällä Veikkausliigakaudella. Tapiolassa päädyttiin kotijoukkueen hienoisesta hallinnasta huolimatta maalittomaan tasapeliin.

– Meidän täytyy alkaa voittamaan pelejä, mutta mitään paniikkia ei ole. Täytyy muistaa että meillä ei myöskään ole vielä tappioita. Omalla vahvalla pelillämme muutamia viilauksia tehden nappaamme perjantaina kolme pistettä, kommentoi Jean-Marie Dongou Hongan verkkosivuilla.

Honka on voittanut vain kolmesti, mutta ei SJK:llakaan voittoja ole liiaksi. Seinäjokelaisten ainoa täysi pistepotti on nimittäin kauden avausottelusta TPS:ää vastaan. Toisen ottelunsa joukkue pelasi tasan ja hävisi sen jälkeen kolmesti peräkkäin. Viimeiset neljä ottelua SJK on pelannut tasan, viimeisimpänä 0-0 Ilvestä vastaan.

SJK-FC Honka alkaa OmaSP Stadionilla perjantaina 21.8. kello 18.30.

Lisää uutisia