AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.33 // 18.8.2020

​Jesper Engström viihtyy Interissä – siirto VPS:sta tuli pienenä yllätyksenä

​Jesper Engström viihtyy Interissä – siirto VPS:sta tuli pienenä yllätyksenä

Jesper Engström pitää kovasta kilpailusta.

Pitkään VPS:ssa pelannut Jesper Engström vaihtoi viime kauden jälkeen maisemaa ja siirtyi FC Interin riveihin.

Engströmistä ehti vuosien saatossa kasvaa VPS:n luottomies, jonka arveltiin viime kauden jälkeen jäävän seuraan sarjatason vaihtumisesta huolimatta etenkin, kun koko alkukausi 2019 oli mennyt loukkaantuneena. Marraskuussa Inter kuitenkin ilmoitti pestanneensa Engströmin hiukan yllätyksenä miehelle itselleenkin

– Halusin jäädä Vepsuun ja halusin pelata liigatasolla. Molempia en voinut saada. Sitten Inter otti yhteyttä. Ajattelin, että vau, hopeajoukkue, Engström kertoo Ilkka-Pohjalaiselle

Interin päävalmentaja Jose Riveiro oli etsinyt juuri Engströmin kaltaista pelaajaa: vasenjalkaista laitapuolustajaa, joka pystyisi pelaamaan molemmilla laidoilla ja jolle myös hyökkäävä rooli olisi tuttu.

Nyt hän on pelannut Interin viiden miehen puolustuslinjan molemmilla laidoilla.

– Ei minulle oikeastaan ole väliä, kummalla puolella pelaan. Minut yhdistetään useimmiten vasempaan laitaan, mutta Vepsussa pelasin oikealla laidalla melkein koko kauden 2017.

Vepsusta poiketen Interin rosteri on niin laaja, että lähes joka pelipaikalle löytyy kaksi samantasoista pelaajaa. Keskenkuntoiselle tai epävireiselle on aina vaihtoehto.

– Kilpailu pelipaikoista on kova. Tykkään siitä, vaikka koko ajan pitää olla varpaillaan, Engström sanoo.

Kaksi edellisottelua Engström on seurannut sivusta nimenomaan varotoimenpiteenä pienen jalkavaivan takia. Veikkausliigaotteluita tällä kaudella on tilille kertynyt viisi.

Lisää uutisia