FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 14.8.2020

Hyvät tulokset nostaneet HIFK:n itseluottamusta – ”Aallonharjalla on hyvä ratsastaa eteenpäin”

Hyvät tulokset nostaneet HIFK:n itseluottamusta – ”Aallonharjalla on hyvä ratsastaa eteenpäin”

Riku Selanderin mukaan HIFK:n itseluottamus on korkealla. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on Veikkausliigan kovakuntoisin joukkue tällä hetkellä, kun se on viidestä viime ottelustaan voittanut neljä ja pelannut kerran tasan. Riku Selander uskoo, että voittojen myötä noussut itseluottamus on siivittänyt joukkueen sen nykyiseen vireystilaan.

HIFK vaihtoi kauden alussa valmennusta, kun Tor Thodesen sai lähteä ja Teemu Kankkunen sekä Mike Keeney ottivat valmennusvastuun. Vaihdoksen jälkeen jälki on ollut vakuuttavaa ja se on näkynyt myös tulostaululla.

– Ollaan tuotu mukaan pari uutta ideaa ja saatu selkeytettyä tuota meidän peliä. Se on tuonut meidän pelaajista parempia puolia esiin. Edelleen on paljon kehitettävää, mutta se on lähtenyt vauhdilla eteenpäin ja tuonut paljon itseluottamusta joukkueelle. Nyt kun on saatu voittoja, niin sillä aallonharjalla on hyvä ratsastaa eteenpäin, Selander sanoo HIFK:n sivuilla.

Perjantainen ottelu FC Interiä vastaan on HIFK:n kuudes reilun kolmen viikon ajanjakson aikana. Ottelutahti on ollut kova, mutta riittävällä levolla ja pelaajien kierrätyksellä joukkue on onnistunut tulemaan jokaiseen peliin tuoreilla jaloilla. Selander kertoo, että pelaaminen on tiiviistä tahdista huolimatta maistunut pitkän jalkapallottoman kevään ja alkukesän jälkeen.

– Minulla ei ole valittamista, kun on paikat pysyneet ehjinä ja päässyt pelaamaan paljon. Mikäs sen hienompaa, mitä enemmän pääsee pelaamaan niin sen parempi. Valmiina ollaan taas.


FC Inter-HIFK perjantaina 14.8. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia