FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 12.8.2020

RoPS:n maalivahtirintamalla tapahtuu

RoPS:n maalivahtirintamalla tapahtuu

Pelaajaliikennettä RoPS:ssa. (Kuva: Oona Sarajärvi)

Rovaniemen Palloseura ja Martin Kompalla ovat tänään purkaneet kautta 2020 koskeneen pelaajasopimuksen. Samalla RoPS:n maalivahtiosasto täydentyy kamerunilaisella Sammy N'Djockilla.

RoPS ja Martin Kompalla purkivat sopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Kompalla pelasi RoPS:ssa kahdessa Suomen Cupin ja kuudessa Veikkausliigan ottelussa.

Loppukauden osalta Kompallan peliaika olisi todennäköisesti jäänyt vähemmälle, joten pelaaja sekä seura katsoivat parhaaksi vaihtoehdoksi, että Kompalla voi etsiä itselleen uutta joukkuetta.

Samalla RoPS palkkasi uudeksi maalivahdikseen kamerunilaisen Sammy N'Djockin. N'Djock saapuu Napapiirille Ykkösen Mikkelin Palloilijoista.

N'Djock pelasi jo viisitoistavuotiaan ranskalaisen Lille OSC:n akatemiassa ja harjoitteli myöhemmin seuran edustusjoukkueen matkassa.

Turkin pääsarjassa N'Djock on pelannut kolme kautta Antalyasporissa sekä NASL:n Minnesota Unitedissa kaksi kautta. Hän oli myös varamaalivahtina Kamerunin vuoden 2014 MM-joukkueessa.

Viime keväänä N'Djock oli mukana leirityksessä Kamerunin maajoukkueen valmistautuessa syksyn 2019 Afrikan-mestaruuskisoihin.

Sammy N'Djock liittyy joukkueen vahvuuteen suoraan RoPS:n vierasotteluun FC Lahtea vastaan.

FC Lahti-RoPS Lahden stadionilla perjantaina 14.8. kello 18.30.

Lisää uutisia