FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 11.8.2020

Hongan Heikkilä: "Harmittaa kyllä"

Hongan Heikkilä: "Harmittaa kyllä"

FC Honka on pelannut tällä kaudella jo kuusi tasapeliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Tapiolan urheilupuiston maanantai-illassa nähtiin hyvätasoinen taisto sarjapisteistä. FC Hongan ja SJK:n välisessä ottelussa ei kuitenkaan maaleja nähty, joten tuloksena oli tasapeli luvuin 0-0.

– Harmittaa kyllä, ettemme tänään pystyneet voittamaan, että emme saaneet sitä palkintoa. Pääsimme tänään ihan hyvin viimeiselle kolmannekselle ja kiusaamaan SJK:n puolustusta, mutta emme vain saaneet palloa maaliin saakka, kommentoi toppari Tapio Heikkilä ottelun jälkeen Hongan verkkosivujen mukaan.

– Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että saisimme maalinteon toimimaan paremmin. Ajoittain pääsemme toki erittäinkin hyvin paikoille. Puolustus toimii hyvin, tänään pidimme taas nollan. Seuraava askel, jolla olemme aivan sarjan kärjessä mukana on se, että pystymme jollain keinolla iskemään ne maalit ja voittamaan. Nyt emme pysty siihen tarpeeksi tasaisesti, Heikkilä kiteytti lopuksi.

Hongan kausi jatkuu lauantaina 15.8. vierasottelulla HJK:ta vastaan. Ottelu käynnistyy Töölön Bolt Areenalla kello 17.00.

Lisää uutisia