AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.31 // 6.8.2020

Hongan Martin myöntää tuskan maalinteon kanssa – ”Henkisesti se on vaikeaa”

Hongan Martin myöntää tuskan maalinteon kanssa – ”Henkisesti se on vaikeaa”

Borjas Martin on tehnyt yhden maalin tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkustaa torstaina TPS:n vieraaksi ja havittelee kauden toista voittoaan turkulaisista. Joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten Tapiolassa ja tuolloin espoolaiset iskivät kolme osumaa TPS:n verkkoon, mutta sen jälkeen ruuti on ollut märempää.

Honka pelasi edellisen kerran maanantaina, kun se pelasi jo kauden viidennen tasapelinsä tasaten pisteet FC Lahden kanssa 0-0-numeroin.

– Lahtea vastaan oli vaikea pelata, sillä olemme kohdanneet heidät niin monesti jo tänä vuonna, että pelitapamme ovat toisillemme hyvin tuttuja. Siltikään otteluun ei voi olla tyytyväinen, meidän täytyy olla hyökkäyspäässä vaarallisempia ja saada tehtyä enemmän maaleja, kommentoi hyökkääjä Borjas Martin Hongan sivuilla.

Kolme maalia TPS:n verkkoon oli Hongan tämän kauden hyökkäyksellinen valopilkku, sillä muissa otteluissaan se ei ole saanut yhtä maalia enempää ja yhteensä tehtyjä osumia on seitsemän. Martin myöntää tehottomuuden vaivaavan joukkuetta.

– Henkisesti se on totta kai vaikeaa, kun maalinteko ei tunnu onnistuvan. Silloin pitää vaan luottaa itseensä ja joukkueeseen, eikä lannistua. Uskon, että ne maalit sieltä tulevat. Meillä on kuitenkin joukkue täynnä huippupelaajia, jotka osaavat rakentaa paikkoja ja tehdä maaleja, Borjas toteaa päättäväisesti.


TPS-FC Honka torstaina 6.8. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia