FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 31.7.2020

Päävalmentajalla ei asiaa stadiontiloihin - TPS suhtautuu tiukasti koronaohjeisiin

Päävalmentajalla ei asiaa stadiontiloihin - TPS suhtautuu tiukasti koronaohjeisiin

"Tintti" on ollut toistaiseksi puhtaasti ulkotöissä. (Kuva: Tiina Pirilä / TPS)

TPS:n uusi päävalmentaja Jonatan Johansson tarttui toimeen viikon alussa, mutta on toistaiseksi toiminut vain "ulkovalmentajana".

Päävalmentaja Johanssonin osallistumista lauantain RoPS-otteluun on puitu muutamissakin eri tiedotusvälineessä. Johansson meni maahan saapumisensa jälkeen välittömästi koronatestiin, joka osoittautui negatiiviseksi. Omaehtoista karanteenia noudatetaan tiukasti työn puitteissa.

Johansson aloitti työskentelyn joukkueensa kanssa maanantaina, turvavälejä noudattaen. TPS-luotsi ei ole päässyt vielä lainkaan joukkueen pukukoppitiloihin, vaan hänelle on järjestetty omat väliaikaiset työskentelytilat Turun Veritas Stadionin ulkopuolelta.

Johansson ei ole menossa myöskään Rovaniemellä stadionin sisätiloihin.

- Päävalmentajamme testattiin heti, kun hän saapui maahan. Olemme noudattaneet koko ajan kaikkia viranomaisten turvamääräyksiä ja niin teemme jatkossakin, esimerkiksi turvavälien suhteen. Johanssonilla on kuitenkin täysi oikeus harjoittaa omaa ammattiaan.

- RoPS on lauantain ottelutapahtuman järjestäjä ja me kunnioitamme tietysti heidän määräyksiään Rovaniemen keskuskentällä, FC TPS Turku Oy:n va. toimitusjohtaja Janne Kytölä muistuttaa.


RoPS - TPS Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 1.8. kello 17.00.

Lisää uutisia