AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2020

KuPS:n Pirttijoki tyytyväinen kauden alkuun – ”On ollut hyvää tekemistä”

KuPS:n Pirttijoki tyytyväinen kauden alkuun – ”On ollut hyvää tekemistä”

Juho Pirttijoki on ollut KuPS:n puolustuksen avainhahmoja tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS on aloittanut kauden hallitsevan mestarin elkein pitäen hallussaan Veikkausliigan kärkipaikkaa. Kuopiolaiset ovat keränneet kuudesta pelistä yhteensä 14 pistettä.

KuPS:n takalinjojen lukkona toimiva topparijärkäle Juho Pirttijoki on ollut syystäkin tyytyväinen kuopiolaisten alkukauteen.

- Erittäin hyvä startti kaudelle. Kuusi peliä, neljä voittoa ja nolla tappioita, joten siihen voi olla erittäin tyytyväinen ja siihen miten olemme pelanneet. Muutenkin on ollut hyvää tekemistä ja viime pelit ovat olleet ihan kontrollissa, Pirttijoki iloitsee.

Yksi KuPS:n vahvuuksista on ollut nimenomaan sen puolustuspelaaminen, sillä omiin on mennyt vasta kaksi maalia.

- Puolustuspelimme on toiminut tosi hyvin. Nuno Tomas on tullut hyvin sisään, Vartiaisen Jope on pelannut hyvin, Luc Tabin kanssa olen pelannut yhdessä jo kolme vuotta ja tunnen hänet hyvin, Pirttijoki kehuu kollegoitaan.

Pirttijoki on ollut alkukauden joukkueen avainhahmoja ja pelannut täydet minuutit jokaisessa ottelussa. Vastuu on maistunut topparille vaikean viime kauden jälkeen.

- Viime kausi ei ollut omalta osaltani niin hyvä ja loukkaantuminen vei osan siitä pois. Pelityylimme ja se miten olemme treenanneet, ovat sopineet minulle ja olen hyvässä kunnossa.


KuPS kohtaa seuraavaksi odotetussa huippukamppailussa HJK:n vieraskentällä. Ottelu pelataan lauantaina 1.8. kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia