FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 28.7.2020

​FC Lahti 800 pisteen kerhossa – HIFK nousee maratontaulukossa

​FC Lahti 800 pisteen kerhossa – HIFK nousee maratontaulukossa

HIFK nostaa sijoitustaan maratontaulukossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Alkukausi on tuonut jo muutamiakin muutoksia Veikkausliigan maratontaulukkoon.

Merkittävin rajapyykin ylitys on ollut FC Lahden nousu yli 800 pisteen kahdeksantena seurana Veikkausliigan historiassa. Lahtelaisilla on nyt koossa 803 pistettä ja matkaa edellä olevaan VPS:aan enää kahdeksan pistettä.

HIFK puolestaan ehti jo ohittaa FC KooTeePeen ja nousta maratontaulukon 23. sijalle. HIFK:lla on nyt koossa 155 pistettä ja kaksi seuraavaakin sijaa jo vahvasti haarukassa, sillä FC Jokerit (158) ja AC Allianssi (159) ovat enää muutaman pisteen päässä.

Lisää uutisia