FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 23.7.2020

Hongan Vasara: "Tasapeli on ihan oikeutettu tulos"

Hongan Vasara: "Tasapeli on ihan oikeutettu tulos"

Vesa Vasaran Honka on erikoistunut tasapeleihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja FC Inter jakoivat keskiviikkona pisteet Espoossa lukemin 1-1.

– Tänään nähtiin tasainen ottelu, josta tasapeli on ihan oikeutettu tulos. Ottelun hallinta vaihteli paljon. Meillä oli välillä haasteita ja välillä olimme hyvinkin pelin päällä. Johtoasemasta voiton menettäminen toki harmittaa aina. Joukkue kuitenkin taistelee ja pelaa pääasiassa ihan hyvin. Parantaa tietenkin pitää, jotta saamme voittoja, kommentoi Hongan päävalmentaja Vesa Vasara ottelun jälkeen seuran verkkosivujen mukaan.

Honka on nyt pelannut Veikkausliigaa viiden ottelun verran. Niistä neljä on päättynyt pistejakoon, ja yhdestä on tullut voitto. Sarjataulukossa se antaa tällä hetkellä keltamustille sijan viisi.

– Se on tottakai hyvä asia, että emme ole hävinneet yhtään ottelua. Pelaamme kuitenkin melko rohkeasti, eivätkä riskitasot ole ihan nollissa. Silti meitä vastaan on tehty aikan vähän maaleja. Sillä linjalla täytyy jatkaa ja löytää tehokkuutta hyökkäyspäässä vielä lisää, Vasara sanoo.

Honka päättää heinäkuun kotiotteluputken sunnuntaina 26.7. Kello 17.00. alkavaan otteluun vieraaksi saapuu RoPS.

Lisää uutisia