AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2020

Avausvoitto helpotti IFK Mariehamnin leirissä – ”Se oli meiltä hyvä voitto”

Avausvoitto helpotti IFK Mariehamnin leirissä – ”Se oli meiltä hyvä voitto”

Oskari Forsman iloitsi avausvoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn avasi voittotilinsä viime ottelussa kaataessaan SJK:n vieraskentällä 2-1. Ahvenanmaalaisten maalivahti Oskari Forsmanin mukaan voitto pönkitti joukkueen itseluottamusta keskiviikkoisen Haka-ottelun alla.

IFK Mariehamn taisteli itselleen kovat pisteet kaataessaan SJK:n.

- Se oli meiltä hyvä voitto ja mielestäni myös ansaittu. Se on vaikea paikka pelata ja varsinkin SJK:n kaltaista hyvälaatuista joukkuetta vastaan. Pyrimme noudattamaan pelisuunnitelmaamme ja onnistuimme siinä. Olimme vaarallisia ja meillä oli paikkoja tehdä enemmänkin maaleja. Tietenkin heilläkin oli paikkansa ja monilla joukkueilla tulee olemaan vaikeuksia SJK:ta vastaan tällä kaudella. Olen erittäin iloinen siitä miten pistimme itsemme likoon, pelasimme omalla pelityylillämme ja pystyimme olemaan myös hyökkäyspäässä vaarallisia, Forsman toteaa IFK TV:n haastattelussa.

Forsman oli yksi IFK:n suurimmista sankareista napaten useita tärkeitä torjuntoja.

- Heillä oli muutama paikka, mutta sain hyviä torjuntoja ja se on työni ja syy miksi olen täällä. Ei siinä mitään sen erikoisempaa, Forsman kuittaa vaatimattomasti.

Forsman myönsi voiton olleen myös henkisesti tärkeä.

- Joukkuehenki on ollut erittäin koko kauden, mutta tietenkin sekin kohosi voiton myötä. Sitä meidän pitää jatkaa.


IFK Mariehamnin kausi jatkuu keskiviikkona, kun se isännöi kotikentällään FC Haka. Ottelu Wiklöf Holding Arenalla alkaa kello 18.30.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia