AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2020

Kalle Katz RoPS:n mukana Ilves-ottelussa

Kalle Katz RoPS:n mukana Ilves-ottelussa

Kalle Katz edustaa taas RoPS:ia. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kertoo verkkosivuillaan, että jo kertaalleen uutisoitu keskuspuolustaja Kalle Katzin lainasiirto Helsingin Jalkapalloklubista Rovaniemen Palloseuraan on lopultakin varmistunut. Kalle Katz saapui Napapiirille sunnuntaina ja on valmis pelaamaan jo tiistain Ilves-ottelussa.

Korona-aika mutkisti monia asioita, ja yksi niistä oli Kalle Katzin laina HJK:sta Rovaniemen Palloseuraan. Alun perin lainasta uutisoitiin 10. maaliskuuta. Kaksi päivää myöhemmin tuli Palloliiton päätös, joka keskeytti kaiken kilpailutoiminnan toistaiseksi.

Nyt heinäkuussa kilpailutoiminta on jälleen käynnissä, ja myös Kalle Katz saatiin Helsingistä Napapiirille. Katz oli RoPS:ssa lainalla myös viime kaudella ja nousi syksyä kohden RoPS:n avainpuolustajien joukkoon.

RoPS:n kannalta tutun keskuspuolustajan saapuminen oli enemmän kuin toivottu. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, eikä puolustuspäässä juurikaan ole ollut vaihtoehtoja.

- Kalle on meille odotettu vahvistus. Hän on pallollinen toppari, juuri sellainen jollaisen tarvitsemmekin, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kertoo seuran verkkosivuilla.

- Hän tuo meille juurikin vaihtoehtoja, mutta tarvittaessa myös mahdollisuuden kierrättää pelaajia.

Kalle Katz oli mukana RoPS:n harjoituksissa jo sunnuntaina, ja mitä ilmeisimmin pelaa myös ensi tiistain kotiottelussa Tampereen Ilvestä vastaan.

RoPS-Ilves alkaa Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 21.7. kello 18.30. Liput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla, netissä www.lippu.fi sekä Rovaniemen Prismassa.

Lisää uutisia