AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

​"Tälle ei voi enää mitään" – Mehmet Hetemaj pettyi tappioon

​"Tälle ei voi enää mitään" – Mehmet Hetemaj pettyi tappioon

SJK joutui taipumaan IFK Mariehamnille. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kärsi kauden ensimmäisen tappionsa perjantaina, kun IFK Mariehamn vei pisteet matkaansa OmaSp Stadionilta numeroin 1-2.

Pelikieltonsa jälkeen SJK:n kokoonpanoon paluun tehnyt Mahmet Hetemaj puski SJK:n ainoan osuman, mutta tämä ei paljon lämmittänyt.

– Ei ollut ehkä ihan paras ottelu meiltä. Siinä oli vain lyhyitä jaksoja, kun pelattiin omaa peliä. Hävittiin liikaa kaksinkamppailuja ja sitä kautta ei saatu peliä rullaamaan niin kuin olisi haluttu. He tekivät totta kai pelin meille vaikeaksi, mutta näen sen myös niin, että me tehtiin se liian helpoksi heille, sanoi pettynyt Hetemaj pelin jälkeen.

Osuma jäi toki mieleen positiivisena hetkenä pelistä.

– Siinä maalissa näin, että pallo tulee mulle just heidän toppareiden väliin. Koitin vain puskea siitä alaspäin. Viimeksi juuri IFK Mariehamnia vastaan, puskin samanlaisesta paikasta ylärimaan, kuvaili Hetemaj maaliin johtanutta tilannettaan.

– Olisi meillä silti ollut paikkoja tehdä useampi kuin yksi maali. Mutta, tänään häviö ja aletaan keskittymään seuraavaan peliin. Tälle ei voi enää mitään.

SJK kohtaa seuraavaksi vieraskentällä HIFK:n ensi keskiviikkona 22.7.

Lisää uutisia