AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.27 // 12.7.2020

Tapio Heikkilä ei ole huolissaan Hongan voitottomuudesta – ”Pelin peruspalaset ovat hyvin kohdillaan”

Tapio Heikkilä ei ole huolissaan Hongan voitottomuudesta – ”Pelin peruspalaset ovat hyvin kohdillaan”

Tapio Heikkilä hamuaa voittoa kotiavauksesta.

FC Honka pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotikentälleen, kun se saa vastaansa hallitsevan mestarin ja kahdella voitolla kautensa aloittaneen KuPS:n. Samalla Honka jahtaa myös kauden avausvoittoaan, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta sillä on tilillään kaksi tasapeliä.

Espoolaisjoukkueen puolustaja Tapio Heikkilä ei ole joukkueen pelaamisesta huolissaan, vaikka voittotili onkin vielä toistaiseksi avaamatta.

– Pisteiden valossa emme tietenkään voi olla yhtään tyytyväisiä. Pelin peruspalaset ovat kuitenkin meillä hyvin kohdillaan ja pääpiirteittäin peli näyttää siltä miltä haluammekin. Totta kai maalintekoa pitää parantaa, emme ole saaneet palloa paikoista sisään. Tällä pelillä luomme tulevaisuudessakin varmasti paljon paikkoja ja jossain vaiheessa verkotkin alkavat varmasti heilumaan, hän sanoo Hongan sivuilla.

Heikkilä odottaa innolla kauden avaamista myös kotikentällä.

– Todella hyvä fiilis pelata vihdoin myös kotona. Haluamme antaa kannattajillemme voiton, jonka he todella ansaitsevat saada. Toivottavasti tulee paljon yleisöä, saadaan hyvä meininki päälle ja tehdään heti kauden alusta Tapiolan urheilupuistosta sellainen paikka, johon vastustajan on vaikea tulla pelaamaan, hän päättää.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia