FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 10.7.2020

​"Jättää nälkää tulevaan" – Neljä pistettä kahdesta ottelusta kelpaa SJK:lle

​"Jättää nälkää tulevaan" – Neljä pistettä kahdesta ottelusta kelpaa SJK:lle

SJK haki viikolla pisteen FC Lahden vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on avannut kauden Veikkausliigassa niukalla voitolla TPS:sta ja tasapelillä FC Lahtea vastaan.

Pelissä on päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan vielä parannettavaa, mutta SJK on joka tapauksessa aloittanut kauden kahdella ottelulla, joista on saatu mukaan neljä pistettä.

– Sinänsä pitää olla kauden alkuun tyytyväinen, mitä ollaan nyt saatu, ja jättää nälkää vielä tulevaan. Meille tulee vielä ne niin sanotut kovat pelit tuossa hetken päästä, niin sitten meitä vasta oikeasti mitataan. Ja niistä peleistä pitää pystyä keräämään pisteitä myös. HJK, KuPS, Inter ja Ilves sekä kumppanit, niin myös heiltä pitää pystyä keräämään pisteitä, sanoo Honkavaara.

– Siihen meidän pitää pystyä, että keräämme kauden aikana tasaisesti pisteitä joka puolelta. Ei mitkään helppoja pelejä ole, mutta ei ole mikään liioin ylivoimaisen vaikea pelikään.

Honkavaara painottaa samalla, että SJK ei ole missään tapauksessa vielä saavuttanut huipputasoaan. Loukkaantumisetkin ovat tuoneet osansa ja kaikki pelaajat eivät ole aivan täydessä iskussaan.

– Kyllä me tässä myös vielä petrataan koko ajan. Ja jos ajattelee, että ollaan tässä nyt koronatauon jälkeen saatu pelaajia vasta mukaan. [Matej] Hradecky ei ennen sitä pelannut vielä, [Anel] Rashkaj ei ehtinyt montaa peliä pelata ja Tucokaan ei vielä cupissa ollut kokonaan mukana, niin sinänsä voi olla tyytyväinen missä nyt ollaan.

- On ollut loukkaantumisia ja kaikki ei ole niiden jälkeen täydessä pelikunnossa, mutta kohta toivottavasti on, Honkavaara sanoo.

Lisää uutisia