FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 8.7.2020

"Toinen puoliaika oli luvattoman heikko" - TPS-luotsi Pikkarainen pettyi esitykseen

"Toinen puoliaika oli luvattoman heikko" - TPS-luotsi Pikkarainen pettyi esitykseen

TPS jäi kakkoseksi Ilvestä vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS ei pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa tiistaina Ilvestä vastaan, vaan kärsi 0-1-tappion tamperelaisille.

TPS pääsi miesylivoimalle jo ennen puolen tunnin täyttymistä Ilveksen Tatu Miettusen saatua toisen varoituksensa. Toisella jaksolla TPS:n odotettiin viimeistään ottavan pelin haltuunsa, mutta toisin kävi. Jakson ja ottelun ainoan maalin teki Ilves, eikä TPS:lla juuri paikkoja ollut.

- Toinen puoliaika oli meiltä pallollisena luvattoman heikko. En pysty sanomaan mitään positiivista muuta kuin nuoren Niklas Pyyhtiän liigadebyytti ja hänen ryhdikäs sisääntulonsa. Hän pyysi palloa ja laittoi sitä liikkeelle. Joukkueen tekninen suorittaminen oli todella huonolla tasolla ja kun löimme palloa vaan Diogo Tomasin päähän, niin se on vaan omaa hölmöyttä, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen myönsi.

Pikkarainen laskeskeli viime aikojen tuloksia ja totesi 0-1:n tulleen liiankin tutuksi. Eniten huoletti kuitenkin tiistain esitys.

- Me ollaan pelattu nyt viisi peräkkäistä ottelua Veikkausliigajoukkueita vastaan ja aina tulos on ollut 1-0 ja tämä oli ehdottomasti niistä heikoin. Ei pelkästään siksi. että pelattiin ylivoimalla. Ilves näytti siltä, kun heillä olisi ollut yksi pelaaja enemmän.

- En ymmärrä, miten se voi olla mahdollista. Paljon on töitä jäljellä ja niitä mennään nyt tästä jatkamaan, Pikkarainen lupasi.

Lisää uutisia