FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 2.7.2020

"Ei epäilystäkään, parastaan pitää laittaa" - RoPS valmiina haastamaan Interin

"Ei epäilystäkään, parastaan pitää laittaa" - RoPS valmiina haastamaan Interin

RoPS avaa Veikkausliigakautensa torstaina Interin vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n torstainen vastustaja FC Inter on rankattu lähes jokaisessa kausiennakossa Veikkausliigan kärkisijoille, eikä syyttä.

Interillä on laaja materiaali ja paljon kokeneita pelaajia ja tämän kauden potentiaalia Inter on jo osoittanut raivaamalla tiensä Suomen Cupin finaaliin. Cupin välierissä turkulaiset lanasivat FC Lahden peräti 5-0.

RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriaisen mukaan José Riveiron luotsaama mitalisuosikki on kuitenkin lyötävissä. RoPS pelasi viimeisen harjoitusottelunsa SJK:ta vastaan viikko takaperin, ja nuoren joukkueen esitys oli lupaava.

- Parastaan täytyy laittaa, siitä ei ole epäilystäkään. Meidän täytyy kohentaa SJK-ottelusta. Emme saa valua suosiolla niin alas, Tauriainen tähdentää.

- Meidän on oltava huolellisia ja pystyttävä päättämään hyökkäykset. Interille ei voi antaa mahdollisuutta vastahyökkäyksiin.

Juuri vastahyökkäykset Tauriainen näkee Interin aseena.

- Näissä he ovat tehokkaita. Tällöin tasapaino kentällä on pidettävä, Tauriainen korostaa edelleen.

- Inter on hyvä viimeisellä kolmanneksella. He hakevat murtautumisia, johon heiltä löytyy paljon vaihtoehtoja ja taitavia pelaajia. Toisaalta he myös pystyvät pitämään palloa ja puolustavat kurinalaisesti.


FC Inter - RoPS Veritas Stadionilla torstaina 2.7. poikkeuksellisesti jo kello 18.00. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia