AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2020

Honka isännöi keskiviikkona FC Lahtea Suomen Cupin puolivälierässä – ”Ilman muuta kova vastus”

Honka isännöi keskiviikkona FC Lahtea Suomen Cupin puolivälierässä – ”Ilman muuta kova vastus”

Konsta Rasimus tiedostaa FC Lahden vaarallisuuden.

Honka ja FC Lahti kohtaavat toisen kerran lyhyen ajan sisään keskiviikkona 24.6. pelattavassa Suomen Cupin puolivälierässä. Ottelu käynnistyy Tapiolan urheilupuiston nurmella kello 20.00.

Honka avasi Suomen Cupin lohkovaiheen 1-1 tasapelillä HIFK:ta vastaan. Toisessa ottelussa FC Inter oli vahvempi numeroin 1-0. Voittotili aukesi kolmannessa kamppailussa, kun keltamustat kaatoivat IFK Mariehamin 2-1 luvuin. Lohkovaihe päätettiin maalittomaan tasapeliin TPS:aa vastaan, sekä 1-1 lukemiin päättyneeseen HJK-otteluun.

Koronan aiheuttaman tauon jälkeen Honka kohtasi neljännesvälierissä Ykkösen AC Oulun. Ottelun ainoaksi jääneen maalin iski avausjaksolla Demba Savage kulmapotkusta.

– Tärkeintä Oulu-pelissä oli tietenkin mennä jatkoon. Ensimmäisen jakson alku oli meiltä hyvää pallonhallintaa ja saimme monia vaarallisia hyökkäyksiä. Pelin edetessä meillä kasvoivat etäisyydet liiaksi, ja sitä kautta AC Oulu pääsi paremmin peliin mukaan, kommentoi puolustaja Konsta Rasimus Hongan sivuilla.

Rasimus analysoi tarkemmin Hongan otteita koronatauon jälkeisissä peleissä.

– Suurin kehityskohteemme on ehkä juurikin se etäisyyksien kasvaminen väärillä hetkillä liian suuriksi. Onnistumisien puolelta voisi nostaa sen, että pallolliset hyökkäyksemme ovat pääosin olleet hyviä. Hyökkäyspelimme ratkaisujen monipuolisuus on ollut hyvällä tasolla, hän analysoi.

Honka ja FC Lahti kohtasivat harjoitusottelussa 6.6. Silloin lahtelaiset olivat maalin verran parempia numeroin 2-1. Toki täytyy ottaa huomioon, että molemmat joukkueet tekivät ottelussa suuren määrän pelaajavaihtoja.

– FC Lahti on ilman muuta kova vastus. Harjoitusottelussa me tosiaan hävisimme heille, joten siitä haluamme totta kai revanssin. Harjoitusottelun perusteella meillä on jo jotain tietoa, ja lisäksi olemme nyt tutkineet videoilta vielä miten Lahti pelaa, ja mihin me voisimme iskeä, Rasimus sanoo.

Ottelun yleisömäärä rajoitetaan 500 henkeen. Avoinna on vain pääkatsomo.

FC Honka - FC Lahti Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 24.6. kello 20.00. Kaikki Suomen Cupin ottelut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia