AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2020

HIFK - IFK Mariehamn pelataan keskiviikkona kello 13.50

HIFK - IFK Mariehamn pelataan keskiviikkona kello 13.50

Kaimaseurat kohtaavat kauden kenraalissaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:lla on keskiviikkona edessään viimeinen harjoitusottelu ennen varsinaisen Veikkausliigakauden alkamista.

HIFK kohtaa IFK Mariehamnin Bolt Arenalla keskiviikkona 24.6. klo 13.50 alkaen. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta peliä on mahdollista seurata HIFK:n YouTube-kanavalla lähetettävän striimin kautta.

Viime viikolla HIFK:lla oli vastassa Ykkösessä pelaava EIF, jonka joukkue voitti lukemin 0-4. EIF-ottelu oli HIFK:n ensimmäinen kunnon jalkapallo-ottelu pitkään aikaan ja useat pelaajat pääsivät myös kentälle antamaan näyttöjä valmennusjohdolle. Koko Tammisaareen matkannut 18 pelaajan ryhmä pääsi kentälle hakemaan pelituntumaa ennen varsinaisen Veikkausliigakauden alkua.

Myös maalintekovastuu jakaantui tasaisesti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla Adama Fofanan, Sakari Tukiaisen, Joel Mattssonin ja Kevin Larssonin onnistuttua viimeistelyssä tammisaarelaisjoukkuetta vastaan.

Keskiviikon IFK Mariehamn -ottelun jälkeen HIFK:n Veikkausliigakausi on valmiina alkamaan, ja ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona 1.7. Kuopion Palloseuraa vastaan. Kesäkuu on tuonut mukanaan paljon helpotusta henkisesti raskaan kevään jälkeen, ja viikon päässä alkava kausi on saanut Fofanan ja muun joukkueen hyvälle mielelle.

– On hauskaa olla taas yhdessä joukkueen kanssa ja kaipasin yhdessäoloa muiden pelaajien kanssa paljon kevään aikana. Vietimme paljon aikaa yhdessä kaupungilla joukkuekavereiden kanssa treenien ulkopuolella, ja on hienoa taas päästä tähän rutiiniin kiinni uudelleen. Jalkapallo on minulle tapa pitää hauskaa ja kohta päästään taas pitämään hauskaa kentälle kauden alkaessa, Fofana sanoo.

Lisää uutisia