AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.25 // 23.6.2020

Hakan Tino Purme uskoo menestysmahdollisuuksiin – ”Meillä on rahkeet mihin vain”

Hakan Tino Purme uskoo menestysmahdollisuuksiin – ”Meillä on rahkeet mihin vain”

Tino Purme pelaa toista kauttaan Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tino Purme oli viime kaudella yksi Hakan suurimmista yllättäjistä. Tällä kaudella 22-vuotias taituri uskoo Hakan yltävän vahvaan kauteen.

Hakan pelaajat ovat kilvan kehuneet joukkuehenkeä ja Purme on samoilla linjoilla. Joukkuehengen kipinöitä sytyteltiin jo ennen viime kautta, mutta huippukausi Ykkösessä lehautti kokon todenteolla palamaan.

– Tietenkin mitä enemmän voittaa, niin sitä enemmän se nostattaa joukkuehenkeä ja pelit sujuvat paremmin. Pelaajat uskaltavat enemmän, sitä kautta tulee onnistumisia ja fiilis nousee joukkueen sisällä, Purme selittää joukkuehengen salaisuutta Hakan sivuilla.

Haka esitti talven aikana vahvoja esityksiä ja osoitti pystyvänsä haastamaan kauden aikana minkä tahansa joukkueen. Purme uskoo Hakan menestysmahdollisuuksiin myös tällä kaudella.

– Kiva lähteä kauteen ja voimme olla luottavaisin mielin. Toki jo viime kauden perusteella oli tiedossa, ettei meistä mitään heittopussia tule.

– Omasta mielestäni meillä on rahkeet mihin vain, mutta täytyy olla realistinen eikä kurkotella sfääreihin. Voimme voittaa jokaisen jengin tässä sarjassa ja jokaista peliä lähdetään voittamaan. Katsotaan sitten mihin se johtaa, mutta uskon pystyvämme tällä kaudella hyvään tulokseen.

Purmeen omissa tavoitteissa siintävät pelit Suomen rajojen ulkopuolella.

– Tavoitteena on päästä eteenpäin ja kaikki varmasti haaveilevat pääsystä ulkomaille. Pienin askelin eteenpäin.

Hakan pelit jatkuvat tiistaina Suomen Cupin puolivälierien merkeissä, kun koskilaiset kohtaavat vieraskentällä paikallisvastustaja Ilveksen. Ottelu alkaa kello 18.00.

Lisää uutisia