AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2020

​"Juttelin paljon Aapon kanssa" – velipoika taustalla Niilo Mäenpään IFK Mariehamn -siirrossa

​"Juttelin paljon Aapon kanssa" – velipoika taustalla Niilo Mäenpään IFK Mariehamn -siirrossa

Kuva: IFK Mariehamn

Niilo Mäenpään ja hänen veljensä Aapon tiet yhdistyivät tälle kaudelle, kun Niilo seurasi veljeään IFK Mariehamnin riveihin.

Jo kaksi kautta IFK Mariehamnia edustanut Aapo Mäenpää oli vahvasti tukemassa veljensä ratkaisua ja sopimus syntyi jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Samalla Niilo ehti mukaan IFK:n harjoituksiin jo ennen joulua.

- Tulin tänne jo joulukuussa, toki kaikki oli silloin uutta. Mutta kaikki on mennyt hyvin ja tuntuu, että nyt olen täällä kotonani, Niilo Mäenpää kertoi IFK TV:lle.

- Viime kauden jälkeen piti tehdä päätös siitä, minne menen. Juttelin paljon Aapon kanssa ja lopulta oli aika helppo päätös tulla tänne.

Viime kaudella FC Interissä pelannut keskikenttämies on tyytyväinen siihen, että tosipelit häämöttävät jo edessä ja ensi viikolla IFK pelaa myös ensimmäisen harjoitusottelunsa sitten maaliskuun.

- Talvi on ollut pitkä, mutta nyt tuntuu hyvältä. Täytyy vain ajatella positiivisesti ja olla valmiina sitten kun tosiottelut alkavat, Mäenpää linjaa.

- Toivottavasti ei tule loukkaantumisia, pystyn auttamaan joukkuetta ja totta kai ottamaan voittoja.

Grönvittin pelaajaryhmä on kevään aikana ehtinyt vähitellen hitsautua hyvin ja kaikki näyttää Mäenpään mukaan nyt hyvältä.

- Paljon on uusia pelaajia, mutta minusta meillä on hyvä sekoitus nuoria pelaajia ja sitten pelaajia, joilla on jo paljon kokemusta Veikkausliigasta. Uskon että tämä on aika hyvä ryhmä kokonaisuutena.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia