AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2020

TPS-PIF -otteluun lauantaina korkeintaan 400 katsojaa - lippuja mahdollisesti myynnissä ottelupäivänäkin

TPS-PIF -otteluun lauantaina korkeintaan 400 katsojaa - lippuja mahdollisesti myynnissä ottelupäivänäkin

TPS kohtaa lauantaina 6.6. harjoitusottelussa PIF:n Paraisilta. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla kello 14.15.

TPS avaa PIF-otteluun lipunmyynnin Olympiakatsomoon (max. 400 katsojaa), pääsylipun hinta 10 €. TPS:n kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus lippuihin. TPS:n kausikorttilaiset ovat saaneet jo erikseen informaatiota lipun ostamisesta. Kausikorttilaisten tulee lunastaa pääsylippunsa pe 5.6. klo 23.59 mennessä.

TPS tiedottaa lipunmyyntitilanteesta seuran sosiaalisen median kanavien kautta pelipäivän aamuna kello 9.00. Mikäli pääsylippuja jää kausikorttilaisten jälkeen yli, lipunmyynti aukeaa tällöin myös muille.

Ottelun tapahtuma-alue käsittää Olympiakatsomon, mitkään muut katsomonosat eivät ole käytössä ottelun aikana. Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Blomberginaukion puoleisesta päästä. Ottelussa ei ole kioskimyyntiä. TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan PIF-ottelua.

Portit aukeavat klo 13.30 ja niissä on turvatarkastus. TPS pyytää kaikkia katsojia saapumaan lippu- ja turvatarkastukseen noudattaen riittävää turvaväliä (1-2 metriä), jotta kaikki välttyvät turhilta lähikontakteilta sekä saapumaan ajoissa paikalle, jotta vältytään ruuhkilta.

TPS suosittelee, että kaikki ne henkilöt, jotka kuuluvat viranomaisohjeiden mukaisesti riskiryhmiin, jäisivät suosiolla pois ottelutapahtumasta. Sama suositus koskee henkilöitä, joilla on pieniäkään oireita flunssasta. Otteluun saapuminen on kuitenkin viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla.

Katsomoissa ei ole erikseen määrättyjä istumapaikkoja. Katsomoissa tulee kuitenkin huolehtia riittävästä 1-2 metrin turvavälistä. Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin. Yleisön poistuminen stadionilta porrastetaan – katsojat saavat erilliset ohjeet ottelun kuulutuksista. Poistuminen tapahtuu sekä Blomberginaukion että Marli Areenan päästä.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Lisää uutisia