AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2020

Lauantain KuPS-KPV:ssa tarkat rajoitukset - KuPS jakaa myös hengityssuojat katsojille

Lauantain KuPS-KPV:ssa tarkat rajoitukset - KuPS jakaa myös hengityssuojat katsojille

Kuopiossa on tiukat turvaohjeet lauantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pelaa lauantaina 6.6. harjoitusottelun Kokkolan Palloveikkoja vastaan Kuopion Keskuskentän Jalkapallostadionilla kello 15.00.

Poikkeusolosuhteista johtuen ottelutapahtumaan saapuessa ja stadionalueella tulee noudattaa viranomaisten antamia turvallisuussuosituksia. Kuopion Palloseura on myös varautunut poikkeukselliseen tilanteeseen omilla turvallisuustoimillaan, jotta ottelutapahtuma tulee olemaan turvallinen niin pelaajille, kuin myös ottelua seuraamaan saapuvalle yleisölle.

Stadionin portit avataan tuntia tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyyntipisteet eivät ole auki ottelupäivänä, vaan jokaisen otteluun saapuvan tulee ostaa lippu ennakkoon tiketti.fi -sivuston kautta, tai esimerkiksi Tiketin palvelupisteeltä. Lipunmyynti otteluun aukeaa 3.6. kello 12. Kausikortit eivät kelpaa sisäänpääsyyn KPV-otteluun. Otteluun myydään yhteensä 430 pääsylippua, joten kannattaa toimia nopeasti taatakseen sisäänpääsyn otteluun.

Jokaiselle otteluun saapuvalle jaetaan portilla hengityssuojain ilmaiseksi. KuPS toivoo, että hengityssuojainta myös käytetään koko ottelutapahtuman ajan. KuPS:n henkilökunta tulee myös käyttämään ottelutapahtumassa hengityssuojaimia. Stadionalueella on myös reilusti käsidesipisteitä, joten henkilökohtaisesta käsihygieniasta voi myös pitää helposti huolta.

Ravintola Paitsio, sekä KuPS:n kioskit palvelevat normaalisti ottelutapahtumassa. Myyntipisteillä toivotaan katsojien käyttävän maksutapana korttimaksua hygieniasyistä johtuen. Katsomot on myös desinfioitu, joten hygieniatasosta koko stadionalueella on huolehdittu.

Ottelun jokainen pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn numeroidulle istumapaikalle. Pääkatsomon sisäänkäynti on stadionin pääportista ja päätykatsomon, sekä aurinkokatsomon sisäänkäynti on niinsanotun aurinkokatsomon portista. Istumapaikat on jaoteltu reiluja turvavälejä noudattaen ja järjestäjät toivovat, että jokainen katsoja myös istuu hänelle kohdistetulla istumapaikallaan.

Lisää uutisia