FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 28.5.2020

​SJK-puolustaja Darvin Chavez: "Olemme valmiit kun kausi alkaa"

​SJK-puolustaja Darvin Chavez: "Olemme valmiit kun kausi alkaa"

SJK:n riveihin FF Jarosta täksi kaudeksi siirtynyt puolustaja Darvin Chavez uskoo vahvasti joukkueen olevan iskussa Veikkausliigakauden alkaessa.

Chavez'n mukaan koronatilanne on tuonut omat haasteensa SJK:nkin valmistautumiseen kauteen.

– Koko tämä koronajuttu tuli aika isona yllätyksenä kaikille maailmassa, myös meille täällä, mutta mielestäni olemme hoitaneet asian todella hyvin ja olemme ottaneet sen huomioon kaikessa mitä teemme. Tietenkin kauteen valmistautuminen alkaa nyt vähän kuin alusta, ja kausi tulee joukkueharjoituksien kannalta aika nopeasti, mutta uskon silti, että meillä on aikaa riittävästi. Olemme valmiit, kun kausi alkaa, Chavez sanoo.

Chavez itse loukkaantui jo pre-seasonin alussa ja kevät on ollut senkin takia rikkonainen. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä ja SJK:ssa Meksikon riveissä olympiakultaakin voittanut puolustaja viihtyy mainiosti.

– Tämä on minulle nyt jo kolmas kauteni Suomessa ja täytyy sanoa, että olen erittäin onnellinen, että saan aloittaa sen nyt SJK:ssa. Täällä on kohdeltu minua todella hyvin heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja muutenkin kaikki on täällä hienosti sekä ammattimaisesti.

- Tykkään myös Seinäjoesta kaupunkina paljon. Se on rauhallinen ja pieni, mutta tykkään siitä. Olen myös oppinut löytämään täällä kaikki paikat nopeasti, kertoo Chavez, jonka perhe asuu kuitenkin ainakin toistaiseksi vielä Meksikossa.

Seuran ja kaupungin lisäksi myös joukkueesta meksikolaisella on pelkkää hyvää sanottavaa.

– Meidän joukkueemme vaikuttaa myös vahvalta. Meillä on erittäin hyviä pelaajia jokaiselle pelipaikalle, mikä tuo pelipaikoista kovan kilpailun. Ja se on hyvä, sillä se kehittää sekä saa meidät kaikki antamaan kaikkensa joka harjoituksessa. Tykkään myös valmentajien työskentelytavoista. Heillä on hyvä intensiteetti harjoituksissa ja he suhtautuvat työhön intohimolla, kehuu Chavez SJK:ta ja joukkueen valmentajia.

– Ja nyt kun Joaquin Gomez tuli mukaan, niin se on auttanut minua todella paljon, kun pääsen käymään taktisia asioita läpi hänen kanssaan äidinkielelläni espanjalla.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia