FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 25.5.2020

HIFK keskittynyt teknisiin ja fyysisiin harjoitteisiin

HIFK keskittynyt teknisiin ja fyysisiin harjoitteisiin

HIFK:n edustusjoukkue aloitti pienryhmäharjoittelut pari viikkoa sitten lähes kahden kuukauden kestäneen omatoimisen jakson jälkeen.

Vallitseva yhteiskunnallinen tilanne yhdistettynä normaalista poikkeaviin harjoitusolosuhteisiin asettavat omat haasteensa harjoittelulle, jossa nyt on menty teknisiä ja fyysisiä harjoitteita painottaen.

Valmennustiimin työpäivä on ollut normaalia pidempi, kun joukkue on jaettu kolmeen eri ryhmään, joista kukin harjoittelee tunnin verran päivittäin. Haastavasta tilanteesta on kuitenkin löytynyt myös uusia, positiivisia puolia.

– Tietysti olisi tehokkaampaa harjoitella 90 minuuttia koko joukkueen kanssa, eikä tunnin verran jokaisen kahdeksan pelaajan ryhmän kanssa. Mutta tilanne on nyt tämä, ja meille kaikille on tärkeintä kunnioittaa ja seurata koronavirustilanteen rajoituksia. Näiden viikkojen tavoite on, että kaikki pelaajat olisivat fyysisesti, teknisesti ja henkisesti valmiina silloin, kun taas pääsemme harjoittelemaan koko joukkueen kanssa. Vaikka haasteita on paljon, on pienryhmäharjoittelu antanut meille valmentajille mahdollisuuden antaa enemmän aikaa jokaiselle yksilölle treenien aikana, HIFK:n valmennusjohtoon kuuluva Mike Keeney sanoo seuran verkkosivuilla.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun


Lisää uutisia