FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 22.5.2020

​"Stadi oli sininen" kiinnosti – RoPS striimaa uusintana toisenkin klassikko-ottelun

​"Stadi oli sininen" kiinnosti – RoPS striimaa uusintana toisenkin klassikko-ottelun

"Boris" Kokko juhlii cupi mestaruutta 2013. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n ja KuPS:n välinen Suomen Cupin finaali kaudelta 2013 keräsi uusintaesityksessä mukavan määrän katsojia ja tämän pohjalta RoPS on päättänyt näyttää toisenkin legendaarisen ottelun.

Cupin keskiviikkoisen finaaliuusinnan "pääsylippu" maksoi viisi euroa ja maksaneita katsojia tai monessa tapauksessa kokonaisia kisastudioita oli mukava määrä.

– Striimauksia oli yli kolmesataa, mutta katsojien kokonaismäärää on mahdoton sanoa. Esimerkiksi meidän vipissä koko johtokunta katsoi matsin, RoPSin mediavastaava Pasi Pikkupeura kertoo Lapin Kansassa.

Keskiviikon lähetyksen toteutukseen oli nähty vaivaa, sillä "etästudiossa" ottelua kommentoivat Antti Okkonen, Aleksandr Kokko ja Ville Saxman. Tunnelma oli sen mukainen.

Ensi perjantaina 30.5. voidaan palata Veikkausliigan hopeatunnelmiin vuonna 2015 Lahteen ja otteluun FC Lahti – RoPS. Tuossa ottelussa RoPS taisteli mestaruudesta, mutta jäi lopulta pinnan päähän Seinäjoen Jalkapallokerhosta. 4-1-voitto ei tuolloin RoPS:lle aivan riittänyt.

– Suunnittelemme FC Lahti-RoPS-ottelun ympärille jotain ohjelmaa. [Juha] Malinen tulee ainakin kommentoimaan, Pikkupeura paljastaa.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia