AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 8.5.2020

KuPS:n Tommi Jyry: "Jos pelaaminen ilman yleisöä on hinta, se on ok minulle"

KuPS:n Tommi Jyry: "Jos pelaaminen ilman yleisöä on hinta, se on ok minulle"

Pelaamaan pääsy on Tommi Jyrylle ykkösasia. (Kuva: Juha Tamminen)

Hallitseva mestari KuPS otti päätöksen Veikkausliigakauden alkamisesta 1. heinäkuuta vastaan yhtä suurella ilolla kuin muutkin seurat.

Keskikenttämies Tommi Jyry myönsi suoraan, että tieto oli todella kaivattu pitkän epävarmuuden tilan jälkeen.

- Olen todella helpottunut. Tuntuu todella hienolta, että tietää edes koska kausi alkaa. Nämä ovat olleet aika pitkiä kuukausia, mutta nyt kun on selkeä päivämäärä, johon tähdätä, tuntuu uskomattoman hyvältä, Jyry sanoi Yle Sportenille.

- Valehtelisin jos väittäisin, ettei tämä jakso ole ollut raskas. Olemme tottuneet harjoittelemaan joukkueen kanssa ja kauteen piti valmistautua. Sen sijaan piti harjoitella yksin kotonaan. Se oli henkisesti raskasta.

Pientä helpotusta tälläkin saralla on tullut KuPS:n siirryttyä myös jo pienryhmäharjoitteluun. Ilmassa on vielä kysymysmerkkejä monenkin asian osalta, mutta Jyryn mukaan pelaamaan pääsy on nyt ykkösasia ainakin pelaajille. Mahdollinen pelaaminen ilman yleisöä on etenkin seurojen kannalta vaikea tilanne.

- Se on totta kai ikävää, mutta jos se on hinta joka meidän pitää maksaa jalkapallon pelaamisesta, se on ok minulle.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia