AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.18 // 7.5.2020

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi: "Pitää olla nöyrä, mutta ei maailmaa voi kiinnikään laittaa"

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi: "Pitää olla nöyrä, mutta ei maailmaa voi kiinnikään laittaa"

OmaSp Stadionilla on varaa erottaa katsomolohkot toisistaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkoinen ilmoitus Veikkausliigakauden 2020 alkamisesta 1. heinäkuuta otettiin ilolla vastaan seuroissa.

Taustalla on ollut melkoinen määrä työtä hyvin epävarmassa tilanteessa.

– Onhan tämä melkoinen puserrus ollut ja kerta kaikkiaan työläs tilanne, huokaa SJK:n puheenjohtaja ja Veikkausliigan hallituksen varapuheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

– Kaiken keskellä pitää kuitenkin olla iloinen siitä, että pelit jatkuvat ainakin toistaiseksi. Samalla pitää olla nöyrä ja joustava ja toimia niin, että koronaviruksen leviämisen riski olisi mahdollisimman pieni. Ei maailmaa voi kiinnikään laittaa, Sarajärvi näkee.

Vielä on epäselvää, miten kokoontumisrajoitukset käytännössä vaikuttavat Veikkausliigan ottelutapahtumiin. Sarajärvi toivoo tässä talonpoikaisjärjen käyttöönottoa ja käyttää esimerkkinä OmaSp Stadionia.

– Toivoisin viranomaisilta nykyistä enemmän ymmärrystä urheilun ulkoilmatapahtumien luonteesta. Seinäjoella on iso stadion, jossa yleisö olisi helppo sijoittaa istumaan eri lohkoihin turvaväleillä. Pystymme myös rajoittamaan yleisön liikkumista stadionilla niin, että lohkot eivät kohtaa, Sarajärvi sanoo.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

vko.02 // 15.1.2021
Lisää uutisia