FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 24.4.2020

​FC Inter palkitsee kuukauden vapaaehtoisen – Elina Räty ensimmäinen palkinnonsaaja

​FC Inter palkitsee kuukauden vapaaehtoisen – Elina Räty ensimmäinen palkinnonsaaja

FC Inter on käynnistänyt vapaaehtoisten palkitsemiskampanjan, jossa kerran kuukaudessa palkitaan ansioitunut seurassa mitä tahansa vapaaehtoistyötä tekevä toimihenkilö.

Palkitsemiskampanja on osa Interin vapaaehtoistoiminnan kehittämistä. Vapaaehtoistoimintaa halutaan tehdä näkyvämmäksi, nostaa sen arvostusta ja toivon mukaan näin lisätä kiinnostusta tärkeää vapaaehtoistyötä kohtaan.

– Perinteisesti joka vuosi on palkittu vuoden joukkueenjohtaja ja valmentaja. Nyt tällä vähän arkisemmalla huomioimisella voidaan tuoda esiin arvostustamme laajemmin, sillä tärkeää vapaaehtoistyötä tehdään seurassamme yli sadan toimijan voimin junioreista edustusjoukkueeseen joka päivä, iloitsee junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Kuukauden vapaaehtoiseksi valittua henkilöä haastatellaan uutiskirjeessä ja hän saa yhteistyökumppani M&M Kuntotalon palkintopaketin hyvinvoinnin ja kunnonkohotuksen ylläpitoon.

Ensimmäisenä kuukauden vapaaehtoisena palkittiin 2006-syntyneiden joukkueiden toiminnassa mukana oleva Elina Räty. Haapavedeltä kotoisin oleva Räty on ollut osa Inter-perhettä lokakuusta 2016 lähtien ja osaa suoraan sanoa mikä Interissä on parasta.

– Ehdottomasti yhteisöllisyys ja välittäminen. Tämä todella on Inter-perhe. Parasta on myös laadukas valmennus ja seuran toiminta ylipäätään, Räty tiivistää.

Lisää uutisia