AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2020

​Diogo Tomas uskoo jatkuvuuden auttavan Ilvestä – "Pelaajat tietävät mitä valmentaja haluaa"

​Diogo Tomas uskoo jatkuvuuden auttavan Ilvestä – "Pelaajat tietävät mitä valmentaja haluaa"

Diogo Tomás katsoo luottavaisena kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen viime kauden miehistö on pysynyt hyvin kasassa ja jatkuvuus onkin yksi joukkueen tärkeimmistä voimavaroista tulevaa kautta ajatellen. Toppari Diogo Tomas uskoo jatkuvuudesta olevan Ilvekselle hyötyä, kun kausi pyörähtää käyntiin.

Ilves pelasi jälleen vahvasti talvella aloittaen Suomen Cupin mestaruuden puolustamisen mallikkaasti. Yhtenä syynä Tomas pitää nimenomaan joukkueen jatkuvuutta.

- Talvikaudella pelimme oli jo hyvässä kunnossa. Tietenkin pieniä viilauksia pitää vielä tehdä, mutta on tärkeä että joukkueessa on jatkuvuutta. Pelaajat tietävät mitä valmentaja haluaa ja siitä on helppo sitten lähteä jatkamaan, kun harjoitukset taas jatkuvat.

Ilves on ollut pitkään Jarkko Wissin valmennuksen alla ja pelityyli on iskostunut vahvasti pelaajien mieliin. Tomas on luottavainen, että pelaajat löytävät yhteisen sävelen nopeasti harjoitusten taas startatessa.

- Saimme jo talvella pelimme aika nopeasti kasaan ja Jallu on hyvä saamaan strategiansa perille. Prässipelaamiseen ja vastahyökkäyksiin tukeudumme varmaan tulevallakin kaudella ja ne tulevat kyllä taas nopeasti joukkueelle muistiin.

Lisää uutisia