AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2020

Eero Markkanen avaa päätymistään Hakaan - "En ole katunut yhtään"

Eero Markkanen avaa päätymistään Hakaan - "En ole katunut yhtään"

Eero Markkanen on viihtynyt Hakassa. (Kuva: FC Haka)

FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt Eero Markkanen kertaa aikaansa Hakassa sekä monimuotoisen uransa vaiheita Pallo & Pullo -podcast lähetyksessä.

Pitkän kierroksen ulkomailla tehnyt Markkanen palasi täksi kaudeksi Veikkausliigaan ja teki sopimuksen nousijajoukkue FC Hakan kanssa. Markkasen mukaan hänellä oli myös muita vaihtoehtoja, mutta vaaka kääntyi lopulta koskilaisjoukkueen puoleen.

- Se oli monen asian summa. Otin ihan rauhassa sen jälkeen, kun lähdin Indonesiasta enkä stressannut mihin menen pelaamaan. Vuodenvaihteen jälkeen "Teme" [Hakan päävalmentaja Teemu Tainio] soitteli minulle ja annoin sen hautua mielessäni ja pidin sitä vaihtoehtona. Oli muitakin tarjouksia ja valitsin sitten, että tulen tänne. Enkä ole kyllä katunut yhtään, Markkanen avaa päätymistään Valkeakoskelle.

Viime kaudella Ykkösen ylivoimaisesti voittanut Haka on esittänyt pirteitä otteita myös talven Suomen Cupin otteluissa pelaamalla lohkovaiheen tappioitta ja raivaten tiensä neljännesvälieriin. Markkasen povaa Hakalla olevan yllätyssaumoja tulevalla kaudella.

- Tosi vaikea vielä sanoa, kun monet jengit ovat vahvistuneet. Vaikea arvioida mihin sijoittuisimme, mutta minulla on kova luotto meidän joukkueeseen. Voimme yllättää monet ensi kaudella.

Markkanen käy podcastissa myös läpi kattavasti uransa vaiheita.

Lisää uutisia