FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 6.3.2020

Armend Kabashi jatkaa uraansa Ykkösessä

Armend Kabashi jatkaa uraansa Ykkösessä

Armend Kabashi on pelannut Hongassa 33 Veikkausliigan ottelua.

FC Hongan kasvatti Armend Kabashi on tehnyt sopimuksen Ykköseen pudonneen KPV:n kanssa.

Veikkausliigassa vuonna 2014 debytoinut nuorukainen siirtyi saman vuoden lopulla Saksan 2. Bundesliigajoukkue Eintracht Braunschweigiin, ja pelasi kakkosjoukkueen riveissä Regionalligaa eli neljänneksi korkeinta sarjatasoa kaksi vuotta.

Saksasta mies palasi takaisin kasvattajaseuraansa Espooseen. Vuosi sitten ilman seuraa olleelle Kabashille oli tarjolla useita siirtomahdollisuuksia, mutta hän päätyi kesällä palaamaan jälleen FC Hongan vahvuuteen, jossa hän jatkoi kuluneen kauden loppuun. Ensimmäistä kertaa mies saapui Kokkolaan ja KPV:n harjoitusrinkiin vuoden vaihteessa, ja sopimus solmittiin tällä viikolla.

– Hyvillä fiiliksillä tulen Kokkolaan. Kuulin KPV:n haluista ja suunnitelmista hakea samantien nousua takasin Veikkausliigaan, ja valmentajan tavattuani aika nopeasti tahdoin tulla tänne ja auttaa Vihreä sinne minne se kuuluu, eli Veikkausliigaan. Organisaatiosta on myös vain positiivista sanottavaa. Huomasin heti että täällä hoidetaan asiat viimeisen päälle niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin, Kabashi kertoo KPV:n sivuilla.

Lisää uutisia