FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.08 // 26.2.2020

TPS julkaisi kaksi mielenkiintoista sopimusta

TPS julkaisi kaksi mielenkiintoista sopimusta

Masahudu Alhassanin sopimus kattaa kauden 2020. (Kuva: TPS)

Veikkausliigakauteen 2020 valmistautuva TPS kertoo verkkosivuillaan kahdesta mielenkiintoisesta vahvistuksesta.

Laitapuolustaja Masahudu Alhassanin sopimus kattaa kauden 2020. 27-vuotias ghanalaispelaaja on alun perin italialaisen jalkapallokoulun kasvatteja.

Alhassan liittyi vuonna 2010 Italian Serie A -seura Genoa CFC:n Primavera-joukkueeseen ja debytoi Italian pääsarjatasolla kaudella 2011-12. Hän on pelannut sen jälkeen Italian Serie B:ssä 86 ottelua Novaran sekä Latinan riveissä. Alhassan on edustanut urallaan Italiassa myös Udinesea ja Perugiaa. Hänen kaksi viimeistä seuraa ovat olleet albanialainen KF Teuta Durrës sekä saudiarabialainen Al-Ain FC.

Alhassan on pelannut Ghanan A-maajoukkueessa kahdeksan ottelua. Hän oli maajoukkueensa mukana Afrikan Nations Cupissa vuonna 2012, jolloin Ghana sijoittui maanosansa mestaruusturnauksessa neljänneksi.

Laitahyökkääjä Tehe Olawale puolestaan vahvistaa TPS:ää kauden 2020 kattavalla lainasopimuksella. 21-vuotias Olawale solmi tammikuussa 4,5 vuoden sopimuksen Italian Serie A:ssa pelaavan Parman kanssa, mutta italialaisseura haluaa hänelle säännöllistä peliaikaa ja vastuuta tässä vaiheessa uraa.

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Olawale siirtyi tammikuussa Parmaan Italian Serie D:ssä pelaavasta Ponsaccosta, jossa hän pelasi syyskaudella 16 sarjaottelua ja viimeisteli niissä yhdeksän maalia. Hän on alun perin Empoli FC:n juniorikoulun pelaajia.

Lisää uutisia