FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 21.2.2020

FC Lahden Zeneli: "Pääsemme kokeilemaan ottelussa uusia asioita"

FC Lahden Zeneli: "Pääsemme kokeilemaan ottelussa uusia asioita"

Ilir Zeneli johdattaa joukkueensa Hakaa vastaan lauantaina. (Kuva: FC Lahti)

Suomen Cupin karsinta tulee päätökseen FC Lahden osalta lauantaina Mukkulassa.

Vieraaksi Lahteen saapuu sarjanousija ja kaikkien aikojen toiseksi menestynein Cup-seura Valkeakosken Haka. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa varsinaiseen Cupiin, mutta pelissä on silti vielä jaossa kolme pistettä, jotka kumpainenkin joukkue haluaa mukaansa.

Mastokaupungin ylpeys on operoinut Cupin karsinnan varsin kapealla materiaalilla, eikä sairastuvalta ole tiedossa suuria apuja. Poissa ovat varmasti yhä Eemeli Virta, Timi Lahti, Pyry Lampinen ja Tim Martinen, joka on sivussa pitkään polvivamman johdosta. Lisäksi Viljami Isotalo joutuu jättämään ottelun väliin. Teemu Jäntti sai muutaman minuutin alleen loukkaantumisen jäljiltä ja Altin Zeqiri lähestyy hiljalleen täyttä pelikuntoa. Molemmat ovat valmennusjohdon käytettävissä. FC Lahti lähtee poissaoloista huolimatta voittamaan ottelua.

- Olisi ollut optimaalista, jos olisimme päässeet kierrättämään vielä enemmän, mutta meillä on hieman poissaoloja. Vaikka ottelussa ei ole panosta, kyseessä on Suomen Cupin ottelu, jota lähdemme tietysti voittamaan. Pääsemme kokeilemaan ottelussa uusia asioita ja harjoiteltua myös ottelurutiineja, päävalmentaja Ilir Zeneli toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahti kohtasi Hakan myös ylimenokaudella Mukkulassa. Molemmat joukkueet olivat liikenteessä testipitoisella miehistöllä. FC Lahti voitti tuolloin ottelun 2-0 Tim Martisen ja Valdrin Rashican maaleilla.

FC Lahti – FC Haka lauantaina 22.2.2020 kello 14.00 Mukkulan kuplassa. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia