FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 18.2.2020

Jarolla isot odotukset HIFK-lainasta

Jarolla isot odotukset HIFK-lainasta

Toró hakee peliaikaa Ykkösestä. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro kertoi maanantaina lainanneensa keskikenttäpelaajan HIFK:sta.

Rafael Ferreira Francisco, joka tunnetaan paremmin nimellä Toró, saapui HIFK:n paitaan kaudeksi 2019 ja pelasi yhteensä 13 ottelua Veikkausliigassa viime kaudella. Toró solmi viime syksynä helsinkiläisten kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2020.

Toró, 33, vieraili Pietarsaaressa jo pari viikkoa sitten, jolloin hän myös harjoitteli kertaalleen joukkueen kanssa. Sopimukset seurojen ja pelaajan välillä allekirjoitettiin maanantaina ja Torón on määrä saapua Pietarsaareen tiistaina.

FF Jaron toimitusjohtaja Fredrik Haga on erittäin tyytyväinen hankintaan.

- Saimme laadukkaan pelaajan, joka tuo valtavasti kokemusta nuoreen joukkueeseen ja uskon, että Toró tulee sopimaan joukkueeseen todella hyvin. Kyseessä on pelaaja, jolla on kokemusta yli 100 ottelun verran Brasilian liigasta ja nuoret pelaajamme voivat varmasti oppia paljon häneltä, Haga sanoo Jaron verkkosivuilla.

Lisää uutisia