FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 15.2.2020

"Hyvä vääntö, mutta täysin tyytyväinen ei voi olla" - Ilves menetti voiton Hakaa vastaan lopussa

"Hyvä vääntö, mutta täysin tyytyväinen ei voi olla" - Ilves menetti voiton Hakaa vastaan lopussa

Lauri Ala-Myllymäki pamautti Ilveksen johtomaalin pilkulta. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan B-lohkon kärkipaikkaa ratkottiin lauantaina Pirkkahallilla FC Hakan ja Ilveksen kohtaamisessa.

Otteluisäntä Haka haastoi Tampereen lippulaivaa tosissaan, eikä Ilves aivan kyennyt pitämään johtoasemaansa loppuun asti. Lauri Ala-Myllymäki onnistui pilkulta ja Antto Hilska rankaisi vanhaa seuraansa viimeisillä minuuteilla. Näin ottelu päättyi 1-1-pistejakoon.

Ilves ja Haka olivat kierroksen muiden otteluiden suotuisten tuloksien myötä varmistaneet jatkopaikkansa jo ennen tämän päiväistä alkuvihellystä. Panoksena olikin siis lähinnä lohkovoittoon kiinni tarraaminen ja tietysti kehuskeluoikeudet Pirkanmaan herruudesta.

Erikoistilanteiden spesialisti Ala-Myllymäki onnistui jälleen maalinteossa. Voiton lipsuminen kuitenkin kismittää.

– Hyvä vääntö. Tietysti harmittaa, ettei saatu kolmea pistettä. Se jäi kaivelemaan, Ala-Myllymäki toteaa.

– Ei voi täysin tyytyväinen olla, mutta oli pelissä paljon hyvää. Peilaten siihen, että harjoittelemme todella kovaa tällä hetkellä ja alla on rankka treeniviikko, niin pystymme kuitenkin esittämään hyviä otteita pelikentällä.

Vuoden ensimmäisessä paikalliskamppailussa ei paremmuutta saatu selville. Kausi on vasta nuori, joten nälkää ehditään kasaamaan taas seuraavaan kohtaamiseen.

– Ei olla hetkeen Hakaa kohdattu, joten ei ollut erityisiä odotuksiakaan. Olen nähnyt heidän peliään ihan sieltä täältä. Totta kai derbyt ovat aina hienoja tapahtumia, Ala-Myllymäki lisää.

vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia