FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 12.2.2020

Vahid Hambon viime vuosi oli opettavainen - "Suomen Zlatan" toivoo onnistuvansa Lahdessa

Vahid Hambon viime vuosi oli opettavainen - "Suomen Zlatan" toivoo onnistuvansa Lahdessa

Vahid Hambo hakee uutta nousua uralleen FC Lahden riveissä. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahden kanssa sopimuksen solminut Vahid Hambo kertoo tämän viikon Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa raskaasta viime vuodestaan.

FC Lahden kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen solminut Vahid Hambo vietti vuoden 2019 Romaniassa ja Liettuassa. Ulkomaan-pestit olivat yllätyksiä täynnä, ja peliaikakin jäi vähiin.

Vaikeat hetket johtivat siihen, että hiljattain 25 vuotta täyttänyt hyökkääjä menetti palonsa lajiin. Hambo ei ollut yhtä motivoitunut kuin aiemmin. Alkutalven jälkeen hän alkoi etsiä uutta seuraa, ja kun Lahdesta osoitettiin kiinnostusta 10 maalia 39 Veikkausliigan ottelussa urallaan iskenyttä "Suomen Zlatania" kohtaan, sopimus saatiin aikaiseksi.

Vuosi 2019 sai Hambon pohtimaan yhä enemmän tulevaisuuttaan, jonka hän ei halua rajoittuvan vaan jalkapalloon. Bosnia ja Hertsegovinan sekä Suomen passit omistava sentteri haluaa suunnata ajatuksia myös peliuran jälkeiseen elämään.

Jakson, jossa Hambo käy läpi viime vuosien kokemuksiaan ja tuntemuksiaan sekä kertoo mietteitään tulevaa kautta koskien, voi kuunnella alla olevan linkin kautta Suplasta.

Lisää uutisia