FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 11.2.2020

FC Barcelonan kasvatti Hongan riveihin

FC Barcelonan kasvatti Hongan riveihin

FC Hongan jo valmiiksi vahva joukkue vahvistuu uudella pelaajalla, kun joukkueeseen liittyy kamerunilaishyökkääjä Jean Marie Dongou.

Dongou, 24, on saanut jalkapallokasvatuksensa suurseura FC Barcelonan maineikkaassa La Masiassa. Hän on pelannut Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 164 ottelua, joissa on syntynyt 34 maalia. Kolmannella sarjatasolla otteluita on 27 kappaletta. Vuonna 2013 hän pääsi vaihdosta kentälle Mestarien Liigan ottelussa Ajaxia vastaan, sekä 2014 Espanjan pääsarjaottelussa. Barcelonan jälkeen Dongou on edustanut Real Zaragozaa, Gimnasticia, CD Lugoa, sekä Lleida Esportiua.

Dongou liittyy joukkueeseen innolla.

- Olen kiitollinen Hongalle mahdollisuudesta tulla tänne, ja pyrin nyt auttamaan parhaani mukaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Toistaiseksi kaikki on sujunut erittäin hyvin, ja olen sopeutunut hyvin joukkueeseen ja uuteen kaupunkiin, hän kommentoi Hongan verkkosivuilla.

Hyökkääjä avasi myös taustoja sille, miksi Honka valikoitui seuraksi.

- Halusin tulla Honkaan, koska kuulin seurasta ja sen projektista todella paljon hyvää. Puhuin myös valmennuksen kanssa ja olen vakuuttunut, että tein hyvän päätöksen. Hongan kannattajille haluan sanoa, että tästä kaudesta tulee varmasti upea koko seuralle. Lupaan antaa itsestäni kaiken sen saavuttamiseksi.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia