FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 24.1.2020

KuPS-luotsi Erlandsen osaa varoa Hakaa - "Tulee kova peli"

KuPS-luotsi Erlandsen osaa varoa Hakaa - "Tulee kova peli"

Kuopion Palloseura pelaa lauantaina tämän sarjakauden ensimmäisen virallisen kilpailullisen ottelunsa. Veikkausliigaan noussut FC Haka ja hallitseva Suomen mestari KuPS kohtaavat Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohko B:n ensimmäisen kierroksen ottelussa.

KuPS-joukkue on valmistautunut huolellisesti omaa cup-avaustaan varten. Uusi valmennustiimi johtaa nyt kuopiolaisjoukkueen peliä ensi kertaa virallisessa kilpailullisessa ottelussa. Päävalmentaja Arne Erlandsen odottaa kovaa ottelua nousijajoukkueen kotinurmella.

- Tämä on ensimmäinen ottelu myös Hakalle. He ovat nousijajoukkue liigaan ja haluavat näyttää kaikille. Tulee kova peli. Odotan näkeväni pelaajiltamme samaa kuin edellisessä ottelussa eli sitä, että se mitä on harjoiteltu näkyisi pelissä. Me lähdemme tietenkin tavoittelemaan positiivista lopputulosta, Erlandsen toteaa.

KuPS on pelannut tarvittavan määrän erilaisia harjoituspelejä erilaisia vastustajia vastaan. Lauantaina alkavasta Suomen Cupin lohkovaiheesta tulee varmasti tiukka taistelu jokaisesta sarjapisteestä.

- Odotan innolla ensimmäistä virallista peliä. Tammikuun aloitus lyhentää pre-seasonin normaalia lyhyemmäksi, mutta paras mahdollinen valmistautuminen on tehty peliä varten ja tarpeellinen ennakkotieto on saatu. Me harjoittelemme hyvin joka päivä ja toivon sen näkyvän pelissä.

- Ottelu on aina vastaus sille, onko harjoituksissa tehty asioita oikein. Me haluamme parantaa peliämme joka päivä niin yksilötasolla kuin joukkueenakin, Erlandsen muistuttaa.


FC Haka - KuPS lauantaina 25.1. kello 14.30 Tehtaan kentällä. Ottelu on nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lähde: KuPS:n uutiskirje
Lisää uutisia