FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 24.1.2020

"Hienoa päästä pelaamaan tosipelejä" - HJK valmiina cupin avaukseen

"Hienoa päästä pelaamaan tosipelejä" - HJK valmiina cupin avaukseen

HJK-luotsi Toni Koskela on tyytyväinen tosipelien alkamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa lauantaina Suomen Cupin avausottelussa TPS:n kotonaan Telia 5G Arenalla.

HJK:n joukkue on päässyt harjoittelemaan lähes täydellä harjoitusryhmällä. Varusmiespalvelua suorittavat Rasmus Schüller ja Daniel O'Shaughnessy puuttuivat vielä alkuviikon palveluskiireiden vuoksi, mutta ovat jälleen ryhmässä mukana.

– Saimme harjoiteltua kuta kuinkin suunnitelmien mukaan, kohti jatkumoa viime viikosta. Niitä asioita, mitä teimme hyvin, olemme pyrkineet vahvistamaan, ja sen lisäksi toimme jotain uusia palasia mukaan. Pikku hiljaa taas askelia eteenpäin, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Loukkaantumistilanteeseen on myös päivitystä. Jo viime kaudelta loukkaantuneina olleet Santeri Väänänen, Henri Toivomäki ja Joonas Vahtera ovat palaamassa täyteen harjoituskuntoon. Pelikuntoon pääseminen tarkentuu harjoitusten myötä.

Rasmus Schüller on jo tänään harjoitellut joukkueen mukana ja on huomisessa ottelussa käytettävissä, mikäli pelilupa saadaan kuntoon. Ferhan Hasani on ollut rajussa kuumeessa eikä pelaa lauantaina. Hänen oletetaan palaavan harjoitusvahvuuteen ensi viikolla.

– Huomisessa matsissa pääsemme pelaamaan pisteistä, mikä on hyvä asia. Meidän pre-season on pitkä, joten on hienoa päästä pelaamaan tosipelejä, kertoo Koskela.

– Vastustajasta emme juurikaan tiedä, mutta pääpaino on oman pelimme kehittämisessä. Saamme lisää pelaajia mukaan, kun Eetu Vertainen ja Kalle Katz tekevät paluun. David Browne jatkaa myös mukana ainakin seuraavat kaksi peliä.


HJK-TPS lauantaina 25.1. klo 13.30 Telia 5G Areenalla. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia