FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 20.1.2020

FC Inter lahjoittaa kausikortteja hyvään tarkoitukseen - jokainen voi osallistua

FC Inter lahjoittaa kausikortteja hyvään tarkoitukseen - jokainen voi osallistua

FC Inter lahjoittaa vuosittain kausikortteja valitsemilleen seuran arvojen mukaisille kohteille.

Kaudella 2020 seuran lahjoituskohteita ovat Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö, Turun kaupungin lastensuojelulaitokset sekä Turun vastaanottokeskus. Myös sinä voit tukea näitä kohteita omalla lahjoituksellasi.

Kausikortin lahjoittaminen on helppoa. Voit valita Tiketistä oman Interin kausikorttisi oston yhteydessä hyväntekeväisyyskortin. Voit ostaa Tiketistä hyväntekeväisyyskausikortin myös ilman, että ostat samalla Interin kausaria itsellesi. Hyväntekeväisyyskausikortin voi ostaa myös FC Interin toimistolta toimiston aukioloaikoina.

Ostaessasi hyväntekeväisyyskausarin voit valita mille seuran yhteistyökohteista toivot juuri sinun korttisi kohdistettavan. Hyväntekeväisyyskausari on muovinen Light-kausikortti. Kortin hinta on 77 € sisältäen muovikortin ja toimituskulut. Hinta säilyy samana myös early bird -hintaportaan umpeuduttua.

Seura toimittaa kaikki Tiketin verkkokaupasta ostetut hyväntekeväisyyskortit Turun kaupungin lastensuojelulaitoksille, Turun vastaanottokeskukseen sekä Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerölle. FC Interin kausikortit eivät ole henkilökohtaisia, joten voit lahjoittaa kortin myös muulle toivomallesi kohteelle tilaamalla sen Tiketistä esimerkiksi toivomasi organisaation nimellä ja valitsemalla haluamasi toimitustavan ja -osoitteen.

Lisää uutisia