FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 14.1.2020

SJK:n kausikorttimyynti hyvässä vauhdissa - positiivisin odotuksin kauteen

SJK:n kausikorttimyynti hyvässä vauhdissa - positiivisin odotuksin kauteen

SJK:ssa odotetaan kautta positiivisin mielin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on aloittanut kauteen valmistautumisen jo joulukuussa päävalmentaja Jani Honkavaaran johdolla.

Honkavaara ja SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ovat uudistaneet joukkuetta talven aikana ja seuran ympärillä on mukavan odottava ilmapiiri. Tämä näkyy myös SJK:n kausikorttimyynnissä, sillä juuri nyt kausikortteja on mennyt 1822 kappaletta.

- Kausikorttimyynti on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Urheilupuolella tehdyt toimenpiteet ovat heijastuneet positiivisena fiiliksenä kumppani- ja kuluttajakentälle, ja se näkyy myös tämän hetken kokonaismyynnissä, kertoo SJK:n markkinointijohtaja Jussi Kankaanpää.

- Markkinointiviestinnän suhteen olemme panostaneet aiempaa enemmän kumppanuuksien kehittämiseen ja viestinnän suunnitelmallisuuteen sekä avoimuuteen. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi tekemiemme pelaajajulkistusten kautta. Tavoitteenamme on ollut luoda innovatiivinen tapa lähestyä pre-seasonin merkittävimpiä uutisia ja toisaalta luoda kumppaneillemme uudenlaisia alustoita tuoda esiin heidän brändinsä, Kankaanpää jatkaa.

Lisää odotuksia kauteen lataa Veikkausliigan otteluohjelman julkaisu keskiviikkona iltapäivällä. SJK-leirissä odotetaan positiivista sarjaohjelmaa.

- Alustava otteluohjelma vaikuttaa erittäin hyvältä ja nähdäkseni olemme saaneet läpi tärkeimmät toiveemme. Veikkausliigan otteluohjelman luominen ei ole yksinkertaista, koska siihen vaikuttavien tekijöiden määrä on meidän tapauksessamme huomattavasti keskimääräistä suurempi. Kesän aikana OmaSp Stadionilla pelataan myös Ykköstä ja järjestetään kaksi stadionluokan konserttia. Lisäksi oman mausteensa suunnitteluun ovat tuoneet Huuhkajien EM-kisat sekä Seinäjoen kesää värittävät suurtapahtumat kuten Provinssi, Tangomarkkinat ja Kuninkuusravit, Kankaanpää sanoo.

- Kaiken kaikkiaan olemme kuitenkin jo tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä ja välitämme kiitoksemme tässä vaiheessa myös Veikkausliigan toimistolle, lopettaa Kankaanpää.

Lisää uutisia