FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.52 // 30.12.2019

​Albion Ademi sopimukseen - IFK Mariehamn vahvistaa hyökkäystään

​Albion Ademi sopimukseen - IFK Mariehamn vahvistaa hyökkäystään

Albion Ademi vaihtaa IFK:n vihreävalkoisiin väreihin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on solminut sopimuksen jälleen yhden lupaavan pelaajan kanssa, kun Albion Ademi allekirjoitti seuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Kohta 21 vuotta täyttävä Ademi on ehtinyt pelata Veikkausliigassa jo 55 ottelua, joista kahtena edelliskautena 36 FC Interin paidassa. TPS:n kasvatti on Veikkausliigassa edustanut myös PS Kemiä.

Sekä Suomen että Albanian kansallisuuden omaava Ademi on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa, mutta siirtyi U21-ikäluokassa edustamaan Albaniaa. Vasemmalla laidalla parhaiten viihtyvä Ademi on mielenkiintoinen lisä Grönvittin ryhmään.

- Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen Albionin kanssa. Monet muut nimivahvat liigaseurat tarjosivat myös hänelle sopimusta, mutta keskusteluidemme jälkeen hän päätti jatkaa uransa kehittämistä IFK:ssa. Se osoittaa sen, että uskomme toisiimme vahvasti – me häneen ja hän IFK:hon ja jatkuvaan panostukseemme, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo tyytyväisenä.

- Uskon että Albionilla on kaikki edellytykset todella puhjeta kukkaan tässä ympäristössä ja olla meille vahva hyökkäyspään voimavara.

IFK on panostanut näkyvästi lupaaviin suomalaispelaajiin hankinnoissaan tulevalle kaudelle.

- Nyt meillä on minimimäärä home grown -pelaajia täynnä. Voin sen myötä jatkaa pelaajaryhmän rakentamista välittämättä siitä ovatko pelaajat kotimaisia vai ulkomaisia, Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia